2010. május 30., vasárnap

A szeretet a FÉNY árja.

A szeretet mely benned él, mélyről jön és feltölt. Fényt és harmóniát teremt a testedben a lelkedben.
Fénnyel tölti fel otthonod, és az egész körülötted lévő teret. Csak rajtad múlik, milyen távolságokra engeded eljutni Önmagadból a szeretetet.

Ha elhiszed, hogy szíved mélyén a szeretet lakozik, és soha nem fog elhagyni, csak egyre nő növekszik, ahogy életed során mind több szeretet küldesz ki az emberek felé, akkor megfogod érteni azt is, hogy hogyan gyógyít téged és mindenki mást is.

A szeretet hatalma végtelen. Tiszta és nemes érzelmek teszik szivárványossá a belőle álló fényt. Mert a világ összes csodáját megtalálod a szeretetben. A szivárvány színeiben pompázik miközben aranyló, ezüstös, és gyöngyház fényben tündököl. Mindezt pedig csak azért, hogy boldog légy.

A gyökércsakrádnál vöröslő, ragyogóan tüzes fényt láthatsz aranyló fényfolyammal, amely a szentlélek szeretetével van átitatva. Itt vannak elbújva azok a teendők amik a fizikai síkon megkönnyítik az életedet. Nagyobb harmóniát és bölcsességet tudsz általa megtapasztalni, hiszen a Földanya mélységes szeretetét hordozza magában. És táplál téged is, mint mindenkit, gyökereiden keresztül, mint egy bölcs öreg fát.

Hiszen bölcsességedet évmilliók alatt gyűjtötted össze. Most pedig itt az ideje, hogy az megszerzett tapasztalatokat Önmagad jóllétére fordítsd.

Ezek a tapasztalatok tovább áramolnak benned felfelé a nemi csakrád felé, ahol aranyló narancssárga színben jár át a szeretet. Az a szeretet amely ilyenkor elősegíti a vágyak megélését, a kapcsolataidban és életed minden területén.
A szeretet ilyenkor puhán átölel és várja, hogy táncra perdülj az élet tengerpartján. A távolból vidám dobok és léptek ritmusát hallhatod, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy lépdelj a szeretet tengerpartján, és merj táncolni mielőtt a szeretet óceánjában megmeritkezel.

Amikor táncodat járva felveszed az élet ritmusát, engeded hogy az aranylón fénylő, napsárga szeretet belépjen az életedbe. Feltöltve ezáltal köldök csakrádat.
A fény és a szeretet ragyogása ilyenkor átjárja testedet, lelkedet, szellemedet. A szeretet tengerében pedig megmártóztathatod lábaidat.

A fény amely ilyenkor átölel arkangyalok szeretetét hozza magával, és a szentek csendes, meghitt, nyugalmát árasztja szét.
Őrangyalod csodákkal teli világról kezd mesélni neked, miközben aranyló fényével átölel a szeretet.

A mese amelyről arkangyalok és szentek is szeretettel beszélnek, maga az élet. Az az élet amelyre szíved legmélyén vágysz. Hiszen tudod megszületésed óta, hogy az élet óceánja vár rád, amely ragyogóan tiszta smaragdfényével mindig mindent meggyógyított benned, és körülötted egyaránt.

Amit lábad hozzá ér a smaragdszínű óceánhoz, szívcsakrádat át meg átjárja a szeretet. Ragyogó smaragdfényével bevilágít ilyenkor mindent a szeretet. A fény amely menny és föld között ragyog és amely smaragdszínén túl a szeretet eszenciájának rózsaszín árnyalatait is rejti, segíti a változást. A mélyebb megértést önmagad felé és mások felé is.
Itt most már nincs kritika és ítélet, csak a mindent körülölelő smaragd és gyöngyház rózsaszín színekben tündöklő szeretet.

A szeretet smaragdszínű óceánjában fürdőzve szívcsakrád megnyílik és határtalanul áramlik belőle a rózsaszín fény-felvillanásokkal csillámló szeretet.
Ha most egy percre megpihensz és elcsendesedsz, megláthatod mind azt a csodát amiről arkangyalod mesélt neked. Mert a szeretet nem csak te áramoltatod ki ilyenkor magadból, hanem sok sok lélek veled együtt. És ez a sok szeretet elkezd feléd áramolni. Puhán és könnyedén. Ha nyitott vagy rá teljesen körbeölel és átjár.
Csak annyi a dolgod, hogy erőlködés nélkül elfogadd.

Amikor ezt megtetted, boldogság érzés jár át amely semmihez nem hasonlatos. Mert ez a szeretet az isteni szeretet eszenciája. Segítségével könnyedén tovább tudsz úszni a szeretet óceánjában.

Szinte kiemelkedsz a habokból, miközben érzed az ég kékjének ragyogását.
A tiszta kék ég felhőtlen.
Ragyogó színét belélegezve a friss tiszta életet adó levegőt lélegzed be.
Lélegezz!
Minden lélegzetvételeddel feltöltöd magadat ilyenkor a szeretet eszenciájával. Felfrissülsz egészen.
Ennek a ragyogó kék színnek az ölelésében sokkal könnyeben hangot tudsz adni saját igazadnak. Kitudod mondani a szavakat amelyek szívedet nyomják. Az angyalok pedig segítenek, abban, hogy mindezt úgy tudd megtenni, hogy más ne sérüljön általuk. Megtalálod azokat a szavakat, amelyek segítik a változást számodra, miközben környezeted egyre jobban elfogadja a Te változásodat is.

Feletted, már az éj sötétjének a ragyogó kékjét és a csillagok ragyogását láthatod, amely meg megcsillan a szeretet tengerének víztükrében. A kommunikációs blokkok ilyenkor egy pillanat alatt megszűnnek, mert a sötétkék fényben ragyogó szeretet segít, hogy tisztábban lásd helyedet a világban, és nagyobb bizonyosságot élj meg az angyalok szeretettel teli világában. Azt a bizonyosságot amelyről álmodtál esténként, miközben hétköznapi terheidet szeretted volna letenni. A bizonyosságot hogy isten és az angyalok léteznek, a bizonyosságot, hogy lelked hallhatatlan és az angyalok csodákkal teli világa maga a valóság.
Lelki szemeid előtt tündöklő fényt láthatsz amely maga a szeretet és egyben lelked eszenciája is. A léleké aki Te magad vagy. A léleké, aki maga a szeretet. A léleké aki csak nagyobb lesz minden pillanatban, mert a szeretet eszenciájaként áramlani tud a szeretettel. A szeretet áramlásában tud élni, vagyis az adás és kapás szeretettel teli világában egyre több léleknek tud ő maga is segíteni.

Ez a szeretet pedig egyre nő. Fel egészen a szeretet bíborfényben tündöklő eszenciájáig. A bíbor fényben, apró aranyló és gyémánt fényű fényfelvillanások tündökölnek, körülölelve fejed tetején a korona csakrádat.
Koronacsakrád fénye bevilágítja a fölötted lévő mennyboltot, és az égi segítők boldogságot árasztó, mélységes szeretetével átitatott harmóniát.

Része vagy te is ennek a harmóniának, és vele együtt a tudásnak, amellyel minden lélek rendelkezik. Hiszen a tudás mindannyiunké, és nincs mit titkolni körülötte. Amikor emlékezetedbe idézed a bíborfényben tündöklő szeretetet akkor a kollektív tudást is magadénak tudhatod. Kinyílnak előtted a tudás kapui és érzed azt, hogy minden lehetséges. Hiszen senki sem akar téged semmiben sem akadályozni. Mert hogyan is lehetne a szeretet akadályozni bármiben is. És mivel Te magad vagy a szeretet, szivárvány színben tündökölsz, miközben aranyló, ezüstös, fényben beragyogod az eget, földet egyaránt.

Szeretettel írtam Neked: B Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése